Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Yeşilçam İhsan Gedik Tiyatrosu 15 Gün Süreyle Ünye’de
Türk sinemasının karakter oyuncularından Samsun’lu İhsan Gedik ve arkadaşlarının kurduğu Yeşilçam Tiyatrosu çıktığı Türkiye turnesi nedeniyle ilk durağı Ünye ye geldi.

Yeşilçam İhsan Gedik Tiyatrosu 15 Gün Süreyle Ünye’de

Türkiye turnesine Karadeniz Bölgesinin güzide sahil şehirlerinden Ünye merkezde faaliyetini sürdüren 10 okulda sahnelenecek olan tek perdelik ve 45 dakikalık “Renkli Dünyalar” müzikli ve danslı çocuk oyunu için Ünye ilçe milli Eğitim müdürüne nezaket ziyaretinde bulunan fakat müdür beyin taşımalı eğitim sisteminde yaşanan bir sorunun çözümü için ilgilileriyle toplantı halinde olması nedeniyle Şube müdürü Hasan Mutlu’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Ünlü sinema sanatçısı İhsan Gedik” daha öncede geldiğim Ünye de gerek şahsıma gerekse sahnelediğimiz çocuk oyunlarımıza gösterilen sıcak ilgi ve alakadan son derece memnun ve mutluyuz.15 gün süre ile Ünye merkezdeki okullarda 45 dakikalık ve tek perdelik oyunuzu  ben sinema sanatçısı İhsan Gedik,Tiyatro sanatçıları Fuat Dilek ve Mustafa Bıdıl isimli arkadaşlarımızla bu eğitici oyunumuzu sahneleyeceğiz.
Ekibimize Ünye de görev yapma izni veren Ünye İlçe kaymakamı  Mustafa Demir Bey ve İlçe milli Eğitim Müdürü Musa Erdem Bey’e şube müdürü Hasan Mutlu beyin şahsında Ünyeli öğretmen ve veliler ile öğrencilere teşekkür ederim. Son olarak da Yeşilçam’da yıllarca birlikte çalıştığım arkadaşım Fahri Dinç Bey’e de teşekkür ediyorum. ” dedi.

 




Kaynak: Yeşilçam İhsan Gedik Tiyatrosu 15 Gün Süreyle Ünye?de

Editör: Yeşilçam İhsan Gedik Tiyatrosu 15 Gün Süreyle Ünye?de

Bu haber 4709 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI